B2B

2023 met Momcozy: Een Jaar van Onwankelbare Ondersteuning voor het Moederschap

De inspanningen van Momcozy, geïllustreerd door initiatieven zoals de “Just Be a Cozy Mom” campagne en het Borstvoedingsondersteuningsprogramma, zijn ontworpen om tastbare ondersteuning te bieden aan moeders.

“Just Be a Cozy Mom”

Een dergelijk initiatief was onze Moederdagcampagne “Just Be a Cozy Mom”, die in mei werd gelanceerd als een afwijking van louter viering naar een wereldwijde empowermentbeweging voor moeders. Een cruciaal element van de campagne was onze “Cozy Power by Momcozy” tv-commercial. Dit krachtige stuk bracht de stemmen en verhalen van echte moeders naar voren, wat leidde tot een wereldwijde conversatie over de realiteiten van het moederschap.

Een Zomer van Ondersteuning voor Borstvoedende Moeders

In juli lanceerden we het Borstvoedingsondersteuningsprogramma – een allesomvattende initiatief bedoeld om moeders alles te bieden wat ze nodig hebben voor een succesvolle borstvoedingsreis. Dit programma bood toegankelijke educatieve middelen, handige winkeloplossingen speciaal voor borstvoedende moeders en een gemeenschapsondersteuningssysteem om moeders met elkaar te verbinden op een vergelijkbare weg.

Voortdurende Momentum in Augustus

In augustus, erkennend het belang van borstvoeding in de vroege stadia van moederschap en zuigelingen, werkten we samen met invloedrijke liefdadigheidsorganisaties en bekende beroemdheden.

Onze gemeenschapsevenementen creëerden een ruimte voor moeders om te verbinden en van elkaar te leren. Daarnaast brachten onze productweggeefacties meer tastbare ondersteuning voor borstvoedende moeders om voor borstvoedende moeders te zorgen. We lanceerden ook de Cozy Case met een borstvoedings massageapparaat, tepelcrème en moedermelkopslagzakken om voor borstvoedende moeders te zorgen.

Een Avond van Gelach met Momcozy in November

In november 2023 organiseerde Momcozy een gedenkwaardige comedyshow in Londen, “Stand Up for Mums,” als onderdeel van onze toewijding aan de “Verwijder Borstvoedingsbarrières” campagne.

Het Jaar Afsluiten met Vakantievreugde

Om het jaar af te sluiten, maakte Momcozy een grootse verschijning op de Mini Market in Austin in december. Dit evenement trok meer dan 1.000 gezinnen aan voor een boetiek winkelervaring met vrouwelijke en/of moeder-eigenaren van stands.

Erkennend de stress van het vakantieseizoen, creëerden we een vredige toevluchtsoord voor moeders met onze “Cozy Lounge” en “Cozy Courtyard,” waar we feestelijke warme chocolademelk en lekkernijen aanboden. In de latere kerstperiode werkte Momcozy samen met kunstenares en moeder Victoria Johnson om illustraties te creëren, die de essentie van het moederschap en de warmte van het gezin vieren. Dit werd ook gecombineerd met de Momcozy Kerstcadeaudoos.

Momcozy Staat Naast Moeders

Nu we 2023 afsluiten, reflecteren we op hoe Momcozy meer dan alleen een merk is geweest, maar een ware metgezel voor moeders.

Over Momcozy

Sinds 2018 brengt Momcozy het beste in comfort naar moeders met draagbare borstkolven, voedingsbeha’s en andere moederzorgproducten. Ondersteund door 3 miljoen moeders in meer dan 40 landen, is Momcozy een metgezel voor vrouwen vanaf de zwangerschap tot het vroege moederschap. Met voortdurende innovatie en een toewijding aan het creëren van gezellige ontwerpen geboren uit liefde, groeit Momcozy in bereik en impact om het leven van moeders over de hele wereld gemakkelijker te maken.