B2C

Aanraders bij vakantie op Curaçao

Het prachtige eiland Curaçao is een geweldige Caribische vakantiebestemming. Het eiland zelf is mooi, kleurrijk en gevuld met tal van geweldige activiteiten en ervaringen. Er is geen tekort aan leuke en unieke dingen om te doen op Curaçao, en in dit artikel vindt je de beste dingen om te doen tijdens jouw reis – ongeacht de lengte.

Ga snorkelen bij Tugboat Beach

Er zijn talloze plekken om te snorkelen op Curaçao, maar Tugboat Beach is een van de allerbeste!

Op dit strand kun je snorkelen tot aan een gezonken sleepboot en onderweg allerlei verbazingwekkende vissen en zeedieren zien. Je kunt snorkelmateriaal huren op Tugboat Beach en het is een geweldige plek om de dag door te brengen.

Bezoek de vele stranden

Curaçao heeft een overvloed aan prachtige stranden en er zijn zoveel unieke opties.

Drie van mijn favoriete stranden zijn Cas Abao, Playa Porto Mari en Playa Canoa.

Neem een schildercursus

Sommige van de populaire stranden op Curacao bieden schilderlessen aan en het is zo leuk om een souvenir te schilderen met uitzicht op de oceaan. De kunstenaars zijn geweldige leraren en zij helpen je het perfecte ontwerp te maken om jouw reis naar Curacao te herinneren.

Zowel Playa Porto Mari als Tugboat Beach bieden deze lessen aan. Je kunt op elk moment van de dag binnenlopen, en ze zijn erg low-key en leuk.

Een boottocht van een hele dag naar het onbewoonde eiland Klein Curacao is zo’n fantastisch avontuur! Zorg er wel voor dat je zeeziekte medicijnen bij je hebt, want de oceaan kan ruw zijn.

Maak een boottocht bij zonsondergang

Ik wilde heel graag een sunset boat cruise maken, maar helaas werd ik tijdens mijn trip naar Klein Curacao zo zeeziek dat ik zenuwachtig was om weer op een boot te stappen.

Maar er zijn zoveel leuke opties om uit te kiezen, en ze zien er allemaal erg leuk uit!

Zwemmen met dolfijnen

Bij het Curacao Sea Aquarium, via de Dolphin Academy, kun je zwemmen, snorkelen of duiken met de schattigste dolfijnen! Het is zo leuk om te doen en een geweldige ervaring terwijl je op het eiland bent. Dit is geweldig voor kinderen en volwassenen.

Aanrader: Ontdek Curaçao. Geniet in een huurauto die jou het best past.

Maak een wandeltocht door Willemstad

Willemstad is zo’n mooie en kleurrijke stad, en het heeft ook een echt unieke geschiedenis. Ik raad je ten zeerste aan om een wandeltour door de verschillende wijken van Willemstad te maken.

Ik ben meegegaan met de wandeltour door Otrobanda en het was zo’n leuke ervaring!

Scooter rijden in Willemstad

Als u Willemstad aan het verkennen bent, zul je veel e-scooter tours door de stad zien rijden! Deze tours zijn een geweldige manier om veel gebieden van Willemstad in een enkele tour te zien. Het rijden op de e-scooters is ook erg leuk.