B2C

Boek een uniek vakantiehuis in Drenthe

Geniet van een heerlijk verblijf in een mooi vakantiehuis in Drenthe. Ervaar de prachtige natuur, de vele faciliteiten en de gezellige dorpen rondom het vakantiehuis. Nationaal park Drents-Friese Wold ligt in de achtertuin, dus er is altijd iets te beleven!

Jouw vakantiehuis in Drenthe.

De vakantiehuizen op Landgoed ’t Wildryck zijn echt prachtig om te zien. De huizen liggen midden in de natuur en ieder vakantiehuis heeft een ruime tuin met veel privacy. Verwonder jezelf over de mooie groene omgeving en schrik niet als er ’s ochtends een ree in het bos of in de tuin staat.

Er zijn verschillende soorten huizen van 2 personen tot 6 personen en er is zelfs een Miva woning voor maximaal 6 personen. De huizen kun je bekijken via de foto pagina om zo zelf het vakantiehuis van je dromen uit te kiezen. In meerdere huizen mag je zelfs een hond meenemen, dit zie je aan het hondenpootje op de foto pagina.

Welke faciliteiten zijn er?

Kom een hapje eten bij de Gasterij, hier maken we de meest lekkere gerechten voor u klaar. De menukaart veranderd meerdere keren per jaar, dus je kunt iedere keer weer een ander gerecht proberen. Uiteraard kun je ook zwemmen in het binnenzwembad, iedere ochtend kun je hier in alle rust een uur baantjes trekken.

Uiteraard is er voor de kids ook genoeg te beleven in het vakantiehuis in Drenthe. Denk hierbij aan animatie in de schoolvakanties, vele speeltuinen verspreidt over het vakantiepark en de sportvelden waar je kunt voetballen, volleyballen en allerlei andere sporten beoefenen.

Kom je ook genieten van een heerlijke tijd in de prachtige natuur van Drenthe? Wacht dan niet langer en beleef een bijzondere vakantie in een vakantiehuis in Drenthe, dan ben je er echt helemaal tussenuit!