B2B

Business Site Nederland

Bedrijfsvermelding

Met een bedrijfsvermelding kun jij jouw bedrijf bekend maken op internet. Het is heel belangrijk dat gegevens van jouw bedrijf op internet komen te staan. Hierdoor kun je niet alleen hoger scoren in de zoekresultaten van een zoekmachine, maar het geeft ook vertrouwen.

Zorg er dus voor dat jij je bedrijfsgegevens op zoveel mogelijk websites laat vermelden. Op Business Site Nederland staan uitsluitend geregistreerde bedrijven met een geldig KvK-nummer. Zo blijft de kwaliteit van deze database hoog!

Zoekmachines kijken hoe vaak jouw website (URL) vermeld wordt op verschillende websites. Je kunt een vermelding, ook wel backlink genoemd dus zien als een stem op jouw website.

Bij een betaalde website voor een bedrijfsvermelding zit je vaak aan dure en lange contracten vast. Dit is bij Business Site Nederland niet het geval. Je koopt een pakker voor een bepaalde periode en na deze tijd stopt je vermelding automatisch.

Wil je deze toch wel verlengen kun je dit eenvoudig in je eigen account doen. Je bedrijfsvermelding kun je zo vaak aanpassen als je wilt. Daarnaast kun je foto’s en video’s uploaden en je diensten en werktijden aangeven.

Bestaande en nieuwe klanten kunnen een review schrijven en je beoordelen met een aantal sterren.

Wil je meer weten kijk dan eens op https://businesssite.nl