B2C

Camping Ardennen

Camping Ardennen

Ardennen Camping Bertrix is de mooiste camping in de Belgische Ardennen! Op een paar uur rijden van Nederland vind je in het zuidelijke deel van de Ardennen, richting Frankrijk en Luxemburg het dorpje Bertrix met de gelijknamige camping Bertrix.

De Ardennen kennen vele gezichten en Ardennen Camping Bertrix is een ideaal vertrekpunt om de Ardennen goed te leren kennen. Van gemoedelijke dorpjes tot de prachtige natuur, je zult je zeker vermaken op onze camping in de Belgische Ardennen.

Kamperen of een stacaravan huren in de Ardennen

Je wilt jouw kampeerervaring natuurlijk op je eigen manier beleven. Daarom heb je op onze camping in de provincie Luxemburg de mogelijkheid te kiezen uit verschillende kampeerplaatsen en huuraccommodaties. Zo kan jij kiezen voor standaard kampeerplaatsen, kampeerplaatsen met watertappunt en kampeerplaatsen met watertappunt en Rangerhut. Voor campers hebben we speciale verharde camperplaatsen. Kies je liever voor gemak, dan heb je op onze camping in de Belgische Ardennen de keuze uit verschillende huuraccommodaties en huurtenten. Zo is er voor elk wat wils!

Op onze camping kan je de mooiste accommodaties huren. Met keuze uit verschillende stacaravans, hutten en verschillende huurtenten zit er voor iedereen wel een mooie huuroptie voor een leuke vakantie in de Ardennen bij. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een zespersoons huuraccommodatie, dan heb je op Ardennen Camping Bertrix keuze uit maar liefst 4 verschillende stacaravans. Verblijf je liever in een huurtent? Dan heb de keuze uit ruime huurtenten, maar sinds kort hebben wij ook echte safaritenten op de camping staan. Hierin ervaar je het echte glamping gevoel!

Zoals je ziet is er voor elke wens een mogelijkheid. Benieuwd naar alle mogelijkheden op onze camping in de Belgische Ardennen? Bekijk dan hier al onze accommodaties.

Camping Ardennen met zwembad

Onze camping in de Belgische Ardennen beschikt over alle comfort en faciliteiten die je nodig hebt om optimaal van je vakantie te kunnen genieten. Dit betekent natuurlijk dat een zwembad niet mag ontbreken. En dat weten we op Ardennen Camping Bertrix. Eén van de meest bezochte plekjes op onze camping in de Ardennen is zonder twijfel het zwembad. Bertrix is dé camping in de Belgische Ardennen met zwembad. Wij hebben namelijk een groot zwembad en een peuterzwembad, beide zijn uiteraard verwarmd. Ons grote openlucht zwembad hoort bij de grootste zwembaden in de Ardennen en is een heerlijke plek voor wat verkoeling op een warme dag.

Naast het zwembad zijn er nog meer leuke faciliteiten speciaal voor kinderen. Op onze camping in de Belgische Ardennen wordt er in de vakanties een heel leuk animatieprogramma georganiseerd voor de jeugd. Tijdens dit programma zorgen Roelie Ranger en Trix er voor dat je kinderen een leuke, gezellige tijd op de camping gaan beleven. Samen met Roelie en Trix zullen zij gaan dansen, knutselen, zingen en op avontuur tijdens het Ardennen Rangers programma. Ook kunnen kids zich helemaal uitleven in het speelbos. In de provincie Wallonië en in de Ardennen is genoeg te doen.

Kijk voor leuke omgevingstips.