B2C

Camping Beekse Bergen

Camping Beekse Bergen

Een bijzondere safaritocht combineren met een weekendje weg of vakantie op de camping nabij Beekse Bergen? Op slechts 10 kilometer afstand van Safaripark Beekse Bergen vind je Camping de Spaendershorst. Deze camping in Esbeek biedt vakantiegangers meerdere kampeermogelijkheden, voorzieningen en faciliteiten voor het hele gezin.

Waarom Camping De Spaendershorst:

  • Dichtbij Safaripark Beekse Bergen
  • Meerdere kampeermogelijkheden
  • Kindvriendelijke voorzieningen en faciliteiten
  • Vakantie voor het hele gezin

Een fijne ligging bij Safaripark Beekse Bergen

Camping de Spaendershorst ligt dichtbij het qua oppervlakte grootste dierenpark van de Benelux. Je kunt tijdens je vakantie dan ook heel gemakkelijk een uitstapje naar dit leuke park maken. In het safaripark in Hilvarenbeek kun je ca. 100 diersoorten bewonderen. Hoe ga jij op safaritocht? Met de boot, auto, bus of wandelend; alles is mogelijk bij de Beekse Bergen.

Met het gezin naar Safaripark Beekse Bergen? Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen. Volwassenen profiteren van leuke aanbiedingen. Genieten, maar dan voor een wel heel erg leuk prijsje!

Mooiste camping in Brabant

Op Camping de Spaendershorst kun je terecht met je eigen tent of caravan. Houd je van meer luxe? Dan biedt een kampeerplaats met privé-sanitair precies waarnaar je op zoek bent; luxe en comfort. Naast je eigen tent of caravan staat een sanitairgebouw met daarin een douche, wc en wastafel.

Camping voor jong en oud

Als vakantiegast op deze camping bij Beekse Bergen heb je elke dag tal van mogelijkheden voor vermaak; zwemmen in het buitenbad, de kinderen uitdagen voor een potje voetbal of ze zien genieten met het animatieteam. Jij en je familie hoeven je dus niet te vervelen.

Een gevarieerd animatieprogramma

De kinderen worden door het animatieteam, dat aanwezig is in de Nederlandse schoolvakanties, elke dag in de watten gelegd. Zij stellen elke vakantieperiode een gevarieerd animatieprogramma samen met activiteiten waarmee ze op avontuur worden genomen.

Denk je aan een bezoekje aan Safaripark Beekse Bergen? Boek dan je kampeervakantie bij Camping de Spaendershorst in Esbeek.