B2C

Camping in Groningen

Op zoek naar een leuke camping in Groningen? Tegen de Duitse grens aan, in het kleine dorpje Sellingen, ligt Camping De Barkhoorn. Een gezellige familiecamping die het hele seizoen vertier biedt voor jong en oud.

De camping heeft lodges (aan het water, trekkershutten (2 personen) en ruime kampeerplaatsen (met privé-sanitair).

Ontdek Camping De Barkhoorn

Leuke familiecamping in Groningen

Zwemmen in de recreatieplas, boogschieten met het animatieteam, kanoën, spelen op een houten schip. Gedurende jouw vakantie op Camping De Barkhoorn zijn de leukste activiteiten te doen.

  • Zwemvijver met zandstrand
  • Animatie
  • Restaurant & terras

Kamperen of huren?

Heerlijk kamperen in de Groningse natuur of toch een vakantiehuisje huren voor optimaal vakantiegemak? Op de camping in Groningen kan je jouw vakantie invullen zoals je zelf wilt. Met luxe voorzieningen in een lodge aan het water of op een van de 4 typen kampeerplaatsen. Op doorreis? Dan is een trekkershut precies waarnaar je op zoek bent.

Wat te doen in Groningen?

De camping ligt in Groningen, een leuke vakantiebestemming waar genoeg te doen en beleven valt. Vooral mountainbiken is er erg populair. Groningen heeft namelijk het langste mountainbikeroutenetwerk van Nederland. Het netwerk bestaat uit meer dan 200 km aan routes.

Culturele trekpleisters

Maar ook de bezienswaardigheden kenmerken Groningen. Bezoek tijdens je vakantie op de camping in Groningen bijvoorbeeld Bourtange of het Hunebedcentrum. Culturele trekpleisters die je zonder twijfel bezocht moet hebben.

Met de kinderen eropuit?

Het leukste dagje uit met de kinderen beleef je in Groningen. De kinderen hebben hier zoveel mogelijkheden voor vermaak. Hieronder vind je de 3 leukste pretparken en activiteiten in Groningen:

  • Attractiepark Drouwenerzand
  • Landgoed Tenaxx
  • Kabouterland

Vakantie boeken in Groningen