B2C

Camping met privé-sanitair

Bent u opzoek naar een gezellige camping op de Veluwe met kampeerplaatsen met privé sanitair? Dan bent u bij Veluwecamping De Pampel aan het juiste adres. Hier kunt u heerlijk ontspannen in de natuur, maar door de leuke activiteiten en goede faciliteiten hoeft u zich geen moment te vervelen.

Kamperen op de Veluwe doet u bij één van de campings van de Veluwe Vakantieparken. Camping De Pampel en Camping ’t Schinkel zijn zeer kindvriendelijk en bieden ruime kampeerplaatsen voor het hele gezin. Ook is het mogelijk om op Veluwecamping De Pampel kampeerplaatsen met privé sanitair te reserveren.

Camping de Pampel

Camping de Pampel is een gezellige camping voor jong en oud. Je kunt hier kamperen op één van de vijf verschillende soorten kampeerplaatsen. Houdt u van de natuur? Dan is de Boskampeerplaats wat voor u. Als u met de kinderen graag op een gezellig kampeerveld staat zijn de Kampeerplaatsen met elektra naar keuze een leuke optie en echte luxe kampeerders kunnen terecht op de Kampeerplaatsen met privé-sanitair.

Ook mensen die liever in een accommodatie willen verblijven hebben een ruime keuze uit verschillende soorten Vakantieboerderijen, Woodlodges of uniek overnachten in een Boomstam.

Op de Pampel hebben wij een overdekt zwembad. Bij mooi weer is de kap open en zwemt u buiten, bij slecht weer doen we de kap dicht en zwemt u aangenaam binnen. Daarnaast hebben we op de Pampel een hertenbos, overdekte speelburcht en ook buiten allerlei speeltuintjes en sportvelden. Ons recreatieprogramma is ook heel populair onder de gasten. Niet voor niets beloonde de ANWB camping de Pampel met 4,5 sterren (uit 5).

Camping met privé-sanitair

Campings met privé-sanitair zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Eigen sanitaire voorzieningen maakt het kamperen voor veel mensen een stuk aangenamer. U hoeft niet meer naar het sanitairgebouw te lopen of in de vakantieperiodes te wachten om te kunnen douchen. Bent u een echte luxe kampeerder en erg gesteld op uw privacy? Dan is zo’n kampeerplaats met privé-sanitair, uw eigen badkamer met toilet, douche en wastafel, de ideale oplossing. Gelukkig kunnen de luxe kampeerders die graag een kampeerplaats met privé sanitair willen terecht op Veluwecamping De Pampel. Hier geniet u op ruime plekken met privé-sanitair van een heerlijke vakantie op onze camping op de Veluwe.

Familiecamping Nederland

Veluwe Vakantieparken worden ook wel familiecampings genoemd! Het is namelijk pas echt vakantie als de kinderen zich goed vermaken. En dat doen uw kinderen op de Veluwe Vakantieparken! Wij willen graag dat onze campings leuk zijn voor jong en oud. Voor kinderen is er dan ook genoeg te doen op onze campings. Neem een duik in het zwembad, kom spelen in de speelburcht of breng een bezoekje aan de herten in het hertenbos. Een gezellig animatieteam neemt de kinderen in de schoolvakanties graag mee om activiteiten te ondernemen. van een gezinsvakantie op de Veluwe!

Bekijk hier nog meer leuke campings in Nederland!