B2C

Camping Veluwe

Camping Veluwe

Kom je ook genieten van een welverdiende vakantie op Vakantiepark Het Lierderholt op de Veluwe? Vanuit een accommodatie of een kampeerplaats loop je zo dit mooie natuurgebied in. Wat vind je op onze camping op de Veluwe? Dat is rust, ruimte en prachtige natuur… Want wat is de Veluwe toch mooi! Ben je op zoek naar een rustgevende en ontspannen vakantie, wil je een actief weekendje eropuit of de combinatie maakt het tot jouw ideale vakantie? Op onze Veluwecamping is alles aanwezig voor een geslaagde vakantie!

Huisje huren Veluwe

Niet alleen hebben wij op onze camping op de Veluwe de meeste prachtige accommodaties staan, maar ook hebben deze huisjes op de Veluwe een schitterende ligging. Je hebt bij ons volop ruimte en je kan kiezen uit verschillende soorten accommodaties. Ben je van plan om met vier, vijf of zes personen te komen? Heb je behoefte aan meer luxe, ruimte of ontspanning? We hebben voor ieder wat wils op onze luxe camping in Gelderland! Welke type accommodatie past bij jullie?

Wij hebben drie verschillende soorten chalets, cottages en boslodges waar u uit kunt kiezen. De ene accommodatie heeft twee badkamers en de andere heeft zelfs een privé sauna. Voor een gezellige vakantie met je partner boek je een knusse hotelkamer met eigen terras. Als je op vakantie gaar met vrienden of familie is de groepsaccommodatie voor 16 personen perfect voor dit gezelschap.

In ons restaurant kan je ook heerlijk uit eten gaan. Bekijk de website van Eeterij Lierderhoeve.

Kamperen Veluwe

Wil je bij ons komen kamperen op de Veluwe? Dat is mogelijk! Je bent op onze camping op de Veluwe welkom met jouw caravan, tent, vouwwagen en camper voor een lang, maar ook kort verblijf. Het mooie aan de kampeervelden, waar je op staat, is dat er veel moderne speeltoestellen aanwezig zijn. Zo kan je de kinderen altijd in de gaten terwijl je zelf gewoon bij jouw tent kan blijven zitten. Een mooie win-win situatie!

Bekijk de verschillende kampeerplaatsen en reserveer je favoriet

Zwembad met nieuw spraypark

Heel trots en blij zijn wij met ons nieuwe spraypark! Niet alleen voor kinderen is dit nieuwe park een enorme beleving, maar als ouder word je hier ook weer een klein beetje kind van. Dit spraypark is maar liefst 200 vierkante groot! Waar je ook kijkt, overal komt water uit. Je bent hier nergens veilig want het water vliegt letterlijk, op een leuke en veilige manier, om je oren.

Wij hebben al twee leuke waterglijbanen, maar in 2022 krijgen wij op onze camping op de Veluwe nog een extra glijbaan, namelijk de Crazy Cone glijbaan. Vanaf deze derde glijbaan glijd je door een doorzichtige buis en word je heen en weer gezwaaid. Deze glijbaan wordt 70 meter lang en is voorzien van lichteffecten. Hoe cool. Een geheel nieuwe ervaring die je niet wilt missen.