B2C

Comfortabele 50-plus camping

Comfortabele 50-plus camping

Bent u ouder dan 50 jaar en op zoek naar een rustige camping? Op onze seniorencamping in de Achterhoek kunt u heerlijk rustig verblijven. Ook de omgeving van onze bijna 5-sterren camping heeft ontzettend veel te bieden voor wandel- en fietsliefhebbers!

Kampeervelden

Voor zowel rustzoekers als ouderen hebben wij twee seniorenvelden. Gelegen nabij de facilitaire voorzieningen is dit de perfecte kampeerplek! Vindt u het gezellig om familie langs te laten komen? Dat is geen enkel probleem, zolang ze niet blijven logeren. Wij vinden het belangrijk iedereen op het seniorenveld van zijn nachtrust kan genieten. Al onze kampeerplaatsen zijn voorzien van water en elektra om uw verblijf zo comfortabel mogelijk te maken.

Standaard kampeerplaats 50+

Op onze standaard kampeerplaatsen van 120m2 zijn honden altijd welkom. Wel zo gezellig als uw huisdier mee op vakantie kan en geen oppas nodig heeft! De omgeving leent zich perfect voor boswandeling met een hond. Maximaal twee honden per kampeerplek staan wij toe. Zorg ervoor dat u zich aan het hondenreglement houdt en uw onbezorgde vakantie kan beginnen!

Hondenvrije kampeerplaats

Voor iedereen die geen honden heeft is ons hondenvrije seniorenveld ideaal. Wij bieden maar liefst vier hondenvrije velden aan! Zo kunt u alsnog in alle rust vakantie vieren op 120m2. Maak gebruik van de gratis wifi om uw familie op de hoogte te houden van uw verblijf op camping Den Blanken!

Aangename faciliteiten

Wij zijn niet voor niets bijna een 5-sterren camping. Naast onze verblijfmogelijkheden dragen de schone sanitair gebouwen en het lekkere eten hier zeker aan bij. Voor alle liefhebbers van baantjes trekken hebben we een verwarmd openlucht zwembad. Komen uw (klein)kinderen langs? Dan zijn alle speelfaciliteiten op de camping ideaal ter vermaak. U kunt ook gezellig nieuwe mensen leren kennen tijdens een potje tennis of jeu-de-boule. Als klap op de vuurpijl hoeft u zich nooit zorgen te maken over eten en drinken! Onze kiosk, snackbar, restaurant en broodjesservice zorgen ervoor dat u altijd voorzien bent als u een dag geen zin heeft om zelf iets te regelen. Claim snel uw plek op onze comfortabele 50-plus camping.

Super 50+ vakantie

Voor een super vakantie op camping Den Blanken ontdekt u Twente. Lees meer over populaire steden in Overijssel die u gemakkelijk kan bereiken vanaf de camping. Vakantiekriebels gegarandeerd!