Webwinkels

Comfortabele en ondersteunende sportbh’s

Comfortabele en ondersteunende sportbh’s

Zoek jij ook al jaren naar een goede sportbh? Heb je ook last van een sportbh welke niet genoeg ondersteuning biedt, waardoor je ongemakken en soms zelf pijn tijdens het sporten ervaart?

Dan hebben wij de oplossing!

Cupje meer of minder biedt sportbh’s van de merken Freya en Elomi. Deze merken zijn gespecialiseerd in lingerie en badmode voor dames met een grotere cup en/of omvang. Hierdoor bieden de sportbh’s veel ondersteuning, maar is er ook alles aangedaan om het draagcomfort te optimaliseren.

De sportbh’s van Elomi en Freya worden gesloten met een stevige haak-oogsluiting op de rug. Deze schuift, snijdt en schuurt niet. Ook is er gekozen voor bredere schouderbandjes om deze ongemakken te voorkomen. Veel modellen zijn uitgerust als multiway-model. Bij deze modellen is er een haakje op de schouderbandjes aangebracht welke de schouderbandjes elkaar op de rug kan verbinden. Op deze manier kun je de schouderbandjes niet alleen recht, maar ook gekruist dragen. Dit is ideaal wanneer je sport in een hemd of tanktop en de schouderbandjes wilt bedekken.

Draag je liever jouw sportbh als croptop? Ook dit is mogelijk met veel van deze sportbh’s!

Shop de prachtige sportbh’s bij Cupje meer of minder en combineer deze bh’s met onze leggings en shorts!