B2C

De leukste campings in de Ardennen

Jouw vakantie in 2023 doorbrengen op de bekendste en mooiste vakantiebestemming van België, de Ardennen? De Ardennen is een mooi en bosrijk middelgebergte waar van alles te doen is én waar veel mooie campings liggen, zoals:

  • Camping de Chênefleur
  • Ardennen Camping Bertrix
  • Camping Parc La Clusure

Op de campings in de Ardennen is er vertier voor iedere vakantieganger. Maar ook in de omgeving valt genoeg te doen.

Lekker zwemmen in het waterparadijs op Camping Parc La Clusure, spelen in rivier de Semois (grenst aan Camping de Chênefleur) of vanaf Ardennen Camping Bertrix een mooie wandeltocht maken. De campings in de Ardennen hebben alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantietijd in de Ardennen.

Naar welk verblijf ben jij op zoek?

Wil jij heerlijk in alle rust kamperen of toch de nodige comfort en luxe? Op de campings in de Ardennen heb je een ruime keuze uit kampeerplaatsen en vakantiehuisjes. Kamperen combineren met een luxe verblijf? Kies dan voor een verblijf in een safaritent.

Bekijk de campings in de Ardennen

Vakantie in de Ardennen

Geniet van alle rust, vrijheid en privacy die de Ardennen te bieden heeft. Samen mooie bergwandelingen maken, een kronkelend beekje opzoeken, een echte Ardennen ranger worden… Kortom, ga je naar de Ardennen dan kies je voor: helemaal één worden met de natuur. Dit kan natuurlijk op vele manieren, net zoals je zelf wilt. Dat is dan ook de reden dat jaarlijks veel mensen naar de Ardennen trekken: in de Ardennen vul je een vakantie in zoals jij dat voor ogen hebt. Van rustige tot actieve activiteiten, geen enkel ander gebied heeft zovéél te bieden als de Ardennen.

De leukste activiteiten in de Ardennen

  • Wandelen, fietsen en mountainbiken
  • Kanoën, raften en kajakken
  • Klimmen en klauteren
  • Abseilen en tokkelen

Tip: vraag bij de receptie van de camping naar wat nog meer leuke activiteiten zijn. Er liggen informatieve boekjes klaar om jou voorbereid de Ardennen te laten ontdekken. Naar een camping in de Ardennen?

Vakantie in de Ardennen boeken