B2C

De nieuwste heren oorbellen trends

Wie denkt dat het dragen van heren oorbellen niet mannelijk is, heeft de vele trendy collecties voor mannen nog niet gezien. Stijlvolle heren oorbellen bewijzen dat het dragen van sieraden niets af doet aan je mannelijkheid, in tegendeel zelfs. Het bewijs is overal om ons heen te zien, mannen geven nu meer om hun uiterlijk dan ooit. Van kleding tot kapsel, en van tattoo tot sieraad.

Over één ding zijn mannen het eens; je moet sieraden dragen waar je je goed bij voelt. De sieraden die je kiest moeten natuurlijk aanvoelen, als een soort tweede huid. Wanneer je je niet volledig op je gemak voelt met de sieraden die je draagt, dan zul je dat ook uitstralen en verlies je het effect. Draag je stijl met zelfvertrouwen, dat is het geheim van succesvolle accessoires voor mannen.

Waar je ook van houdt, je kunt echt alle kanten op met mannen oorbellen, van diamanten tot houten oorknopjes. Hier een aantal van de favorieten van dit seizoen:

Zwart metalen stud oorbellen

Meestal worden ze gemaakt van kunststof, chirurgisch staal of een ander nikkelvrij metaal. Zowel de ronde als de vierkante modellen zijn populair. Meestal hoef je ze niet per set te kopen maar kun je ze ook per stuk kopen. Dit is uiteraard een groot voordeel voor mannen die slechts één oorbel willen dragen.

Zwarte oorringen

De kleur zwart is erg populair dit seizoen en met zwarte oorringen maak je zeker een goede indruk. Kies voor een relatief kleine diameter en een wat dikker model, voor het meest mannelijke effect.

Zwarte zirkonia oorbellen

Deze zie je nu overal verschijnen, zowel in vierkante als in ronde modellen. Hou je niet van zwart dan kun je ook voor de ‘standaard’ blanke zirkonia steen kiezen, gezet in een zilveren oorbel. Deze kleurcombinatie zien we nu al vele jaren en doet het nog steeds goed.

Houten stud oorbellen

Hout is de nieuwste trend en valt vooral op omdat de meeste modellen uit vrij grote studs bestaan, zowel aan de voorkant als de achterkant van de oorlel. Dit is dus echt een mooie statement oorbel voor mannen die graag opvallen. Je ziet ze vooral in bruin en zwart. Onze tip: kies voor een kwaliteitsoorbel van een speciale houtsoort, zoals sawo-hout, voor het mooiste effect. Wil je er nog een extra accent aan toevoegen, kies dan voor een houten stud met een zirkonia steentje erin.

Magnetische studs

Tenslotte zijn er nog de magnetische oorstuds. Dit zijn oorbellen voor mannen die geen gaatjes in hun oren hebben. Je kunt ze in bijna alle modellen verkrijgen, net als ‘echte’ oorbellen (behalve de echte oorringen natuurlijk). Ze zijn comfortabel om te dragen en niet van echt te onderscheiden. De magneetjes zijn sterk genoeg om te zorgen dat je de studs niet verliest, zonder pijn te doen. Een ideale oplossing dus voor trendgevoelige mannen die de stap (nog) niet hebben gezet om gaatjes te laten prikken.