Webwinkels

Duurzame travelkleding Studio Lienne

Duurzame travelkleding van Studio Lienne

Bij het kopen van travelkleding bij Studio Lienne, help je mee aan een duurzamere toekomst. Het is dus niet alleen gunstig voor jezelf, maar ook voor de rest van de wereld.

Travelstof is een combinatie van polyamide en elastaan, waarvan polyamide op relatief duurzame manier wordt geproduceerd. Deze stoffen zorgen voor een comfortabele stretch, wat het draagcomfort vergroot. Ook maakt het niet uit hoe je de items opvouwt, er zullen geen kreukels ontstaan. Je hoeft dus geen strijkijzer te gebruiken, waardoor je ook weer stroomkosten bespaart en wat beter is voor het milieu.

Daarnaast is ook een droger overbodig, de kleding kan namelijk op 30 graden worden gewassen en is sneldrogend. De travelkleding brengt dus veel voordelen met zich mee. Door de goede kwaliteit en de juiste zorg, gaan de items jarenlang mee. Studio Lienne heeft een groot assortiment aan travelkleding, of je nu op zoek bent naar een broek, top, blazer of jumpsuit. Draag onze duurzame travelkleding en steun een duurzame wereld.

En laat je vooral niet in de war brengen door de naam van travelkleding, de items zijn perfect te dragen op alledaagse gelegenheden. Zowel als naar werk als thuis op de bank.