B2C

Een grindvloer; de perfecte keuze voor uw woning of bedrijfspand

Uw grindvloer naadloos in uw woning gelegd

Als u een Strizo grindvloer bij ons heeft aangeschaft, komen wij van Grindkeizer eerst bij u langs om de grindvloer in te meten. Ons team bestaat uit deskundige en ervaren vloerenleggers. Zij leggen uw nieuwe siergrindvloer dan ook perfect en naadloos in uw woning. U zult al snel ervaren dat de aanschaf van een grindvloer een zeer goede keuze was. Het is werkelijk een weldaad voor u en uw woning.

Grindvloer op terras of rond zwembad

Dat een grindvloer overal toepasbaar is, blijkt wel uit het feit dat wij deze vloeren ook heel veel buiten leggen. Een stoepje bij de voordeur, een terras, onder de veranda of als vloer rondom het zwembad, deze vloer kent zoveel mogelijkheden. Hierbij is het natuurlijk extra fijn dat u de grindvloer helemaal in de kleur naar wens kunt laten mixen en daardoor past de grindvloer ook buiten perfect bij uw sfeer. Neemt u eens een kijkje in de projecten om te zien waar wij zoal een grindvloer hebben gelegd.

Ontdek de voordelen van onze grindvloeren

Wist u dat steeds meer mensen de voordelen van een grindvloer ontdekken? Deze vloeren worden dus steeds populairder. Enkele kenmerken van de grindvloer zijn:

  • Slijtvast
  • Onderhoudsarm
  • Naadloos
  • Geluidsabsorberend
  • Verkrijgbaar in iedere kleur
  • Geschikt voor woningen en bedrijfspanden

Heeft u interesse in een nieuwe grindvloer van Grindkeizer? Vraag dan direct een offerte aan.