B2B

Eiswagen Fest

6 goede redenen om een ijswagen op je feest te vragen

Geef je een feestje thuis of op locatie of wellicht bij je bedrijf? Dan is het uitnodigen van een ijswagen echt het overwegen waard.

Uiteraard is het een betaalbare oplossing, om welk feest het nu gaat. Lentefeest, zomerfeest, festival, buurtbarbeque babyborrel, doopfeest, jubileum, bedrijfsfeest, verjaardag of zelfs bruiloft.

Vele gelegenheden
Er zijn veel verschillende gelegenheden waarbij een ijscokar een uitstekende keuze is. Steeds meer kiezen voor een thuis/tuinfeest of een locatie huren met zelf de catering regelen. Dan kun je een cateraar laten komen of zelf koken. Als het niet zo ingewikkeld hoeft te zijn, is een ijskar de perfecte oplossing.

Een verjaardag of jubileum is een ijswagen ( zeker zo’n vrolijke als de onze) een feestelijke keuze.

Op bruiloften is er vaak de mogelijkheid om geen cateraar te kiezen voor het dessert, maar het zelf te verzorgen als u niet wilt kiezen voor de traditionele taart of het dessertbuffet. Natuurlijk is het ook mogelijk om een bruiloft met een foodtruck te houden waarbij drankjes, hoofdgerecht en dessert door verschillende trucks worden geleverd.

Origineel uiterlijk
Een food truck gaat over meer dan alleen het eten. Net zo belangrijk is de uitstraling van uw feest.

Dit geldt vooral wanneer u een specifiek type voertuig kiest in plaats van een standaard bestelwagen.

Betaalbaar
Vergeleken met een feest in een restaurant of een foodtruck met compleet eten, is een ijscokar een betaalbaar alternatief.

Sommige ijskarretjes rekenen geen vast bedrag, maar alleen voor consumptie. Dit is een van de goedkoopste oplossingen, vooral als het busje al op de weg is in uw stad. Bedenk echter wel dat het een gewone bestelwagen is en geen feestelijk versierde foodtruck. Hij blijft ook niet gedurende een bepaalde tijd ter plaatse, maar vertrekt onmiddellijk na het opdienen en het uitchecken. (Wij bieden deze optie ook aan).

De ijscowagen is bijna overal verkrijgbaar door zijn mobiliteit
Een ijskar past in de tuin of op de oprit, maar bijvoorbeeld ook in een gehuurde zaal als u uw eigen catering aanbiedt. Ga van tevoren na hoeveel ruimte er nodig is voor de doorgang (breedte van de kar) en voor het opstellen van de kar.

In de regel is alleen een standaard huishoudelijke stroomaansluiting van 230V en 16A vereist. Een watertoevoer of -afvoer is meestal niet nodig.

Lekker en vers
Het is natuurlijk zonde om een ijskar langs te laten komen en dan uiteindelijk hetzelfde ijs te eten als in de supermarkt.
Zorg er dus voor dat je een foodtruck kiest die zijn producten vers en in eigen huis maakt. U zult merken dat uw gasten het verschil ook zullen proeven.

Is ook een last-minute oplossing
Als je een feest in een zaal wilt plannen, moet je soms snel handelen. In de zomer worden al reserveringen gemaakt voor de communiefeesten van volgend voorjaar. Om nog maar te zwijgen over het plannen van een trouwfeest twee jaar op voorhand.

Natuurlijk kunnen de populairste data voor een ijscowagen ook snel volgeboekt zijn. Vooral in de lente, tijdens de verlengde weekends rond de communietijd. Toch is het soms nog mogelijk om 1 of 2 weken van tevoren te boeken. In de meeste gevallen volstaat een snelle e-mail of een telefoontje om snel antwoord te krijgen op de vraag of een bepaalde dag nog beschikbaar is.

Conclusie

Een ijscokar bij u thuis – of op een andere locatie van uw keuze – is een originele en kosteneffectieve manier om uw gasten te verrassen. In veel gevallen kan alles zowel ruim van tevoren als op het laatste moment worden geregeld.

Zijn er volgens jou redenen waarom een ijscowagen een goed idee is? Voor welke gelegenheid zou je er een gebruiken?

 

Zie voor meer www.eismonsters.at