B2C

Het mooiste vakantiepark van Drenthe

Buitengoed Drentse Vennen is een prachtig vakantiepark in Drenthe gelegen in het hart van de Drentse natuur. Het park biedt een breed scala aan accommodaties en activiteiten voor vakantiegangers van alle leeftijden en interesses.

Ligging en accommodaties van ons vakantiepark in Drenthe

Ons vakantiepark in Drenthe is gelegen in het mooie dorpje Een, in het noorden van de provincie Drenthe. Het park ligt temidden van een prachtige omgeving, omringd door bossen en heidevelden. Het vakantiepark in Drenthe biedt verschillende soorten accommodaties aan. Zo zijn er bungalows tot maximaal 6 personen. Ook vind je op Buitengoed Drentse Vennen schitterende chalets.  De accommodaties zijn modern ingericht en van alle gemakken voorzien.

Ontdek de provincie Drenthe

In de omgeving van het park zijn er ook veel activiteiten te ondernemen, zoals wandelen en fietsen in de omliggende bossen en heidevelden, een bezoek brengen aan het Wildlands Adventure Zoo in Emmen of het Drents Museum in Assen. Voor degenen die op zoek zijn naar wat meer spanning, zijn er ook verschillende outdoor activiteiten in de buurt, zoals kanoën en klimmen.

Wanneer mogen we jou begroeten op Buitengoed Drentse Vennen?

Buitengoed Drentse Vennen is een perfecte vakantiebestemming voor wie op zoek is naar rust, natuur en comfort. Met een breed scala aan accommodaties en activiteiten, is er voor ieder wat wils. Ons vakantiepark in Drenthe is ideaal voor gezinnen met kinderen, maar ook voor stellen en groepen vrienden. Met zijn prachtige ligging in de Drentse natuur en tal van faciliteiten en activiteiten, is Buitengoed Drentse Vennen een vakantiepark dat zeker een bezoek waard is.