Webwinkels

Jeanstrends 2023: dit zijn de populairste spijkerbroeken van dit jaar

Als het gaat om de denimtrends voor 2023, moeten we binnenkort diep in onze klerenkast duiken. Omdat je waarschijnlijk al eerder een van deze spijkerbroeken hebt gekocht (en daarna waarschijnlijk hebt afgezworen). Welke jeans wordt trending in 2023? Wat ons vooral opvalt, is dat we veel denimtrends uit de jaren 90 en 00 een comeback zien maken. En deze jeans zijn allemaal verkrijgbaar bij Inuz. Daarnaast voeren we verschillende merken zoals Miracle of Denim, ZIP73, Object en Bianco.

Bootcut Jeans
De Bootcut jeans is één van de jeanstrends van 2023 en is weer helemaal terug van weggeweest! Dit type jeans ziet er erg tijdloos uit en is dus een musthave voor je najaarsgarderobe.

Straight fit jeans
Een zeer populaire jeanstrend voor dames in 2023 is de straight leg jeans. Vanaf dit najaar en volgend jaar dragen we weer straight-leg jeans.

Bleached Jeans
Tijdens de afgelopen modeweken waren gebleekte spijkerbroeken een vaste waarde op catwalks, ook bij Versace en Diesel. Dus in 2023 kan je spijkerbroek weer gewoon door de zogenaamde “wassing”. Wie, wat, waar op je broek? Maakt niet uit! Je bent altijd in orde.

Low waist jeans
De meningen lopen uiteen, maar één ding is zeker: low-rise jeans maken een comeback. Sterker nog, dit wordt een van de top jeanstrends voor dames van 2023. Jennifer Lopez rockte ook deze broekentrend voor een nostalgische look uit de jaren 90 tijdens haar recente reis naar Parijs.

Wide leg Jeans
De skinny jeans laten we even voor wat het is. Voor 2023 is de wijde pijp weer helemaal back! Hierbij geldt: hoe breder hoe beter.