Webwinkels

Last Minute vakanties naar Spanje!

Spanje is inderdaad een populair toeristisch land en met Last Minutes reizen kunt u er ook nog eens goedkoop naartoe. Spanje telt 17 regio’s waarbij ook 2 eilandengroepen behoren: de Balearen en de Canarische Eilanden. Er wonen ongeveer 47 miljoen mensen in Spanje waarvan 3,4 miljoen in de hoofdstad Madrid. Uiteraard zijn er veel meer gebieden in Spanje die de moeite waard zijn om een bezoekje te brengen.

Last minutes reizen naar Spanje 

Uw last minute reis kan u ook in Barcelona brengen, afhankelijk van het aanbod van openstaande reizen. Barcelona ligt aan het begin van de Costa Brava en is waarschijnlijk de beste stad ter wereld voor een citytrip. Niet alleen zijn er in Barcelona heel veel bezienswaardigheden, zoals de gebouwen van Gaudi en het voetbalstadium Nou Camp. Aan de rand van Barcelona zijn ook mooie stranden te vinden, die u niet in Madrid heeft.

Last minutes Spanje naar de Costa’s

Of toch Last Minute reizen naar één van de Costa’s? De Costa Del Sol bijvoorbeeld. Zoals de naam het zegt is dit een zonovergoten kuststreek rond Malaga in het uiterste zuiden van Spanje. Of u heeft de Costa Blanca, met prachtige blanke stranden en een fraai uitgebouwde toeristische infrastructuur. Iets minder bekend, maar niet minder prachtig, is de Costa Verde aan de westkust. Deze streek heeft een meer gematigd klimaat en is minder toeristisch van aard.

Genieten van de Spaanse zon

De bestemming van uw Last Minute Spanje kan natuurlijk ook één van de Spaanse eilandengroepen zijn. Hiervan zijn de Canarische Eilanden de populairste, maar de Balearen trekken natuurlijk ook veel toeristen aan. Van de Canarische Eilanden zijn Tenerife en Gran Canaria de bekendste, maar je kunt in één vakantie alle eilanden bezoeken per Ferry. Tot de Balearen behoren Majorca, Minorca and Ibiza. Dit laatste eiland is natuurlijk (nog altijd) bekend als het party eiland bij uitstek, maar er is ook veel natuurschoon te bewonderen (en niet alleen op de stranden). Wil je meer informatie over dit type reizen?

Neem dan eens een kijkje op reischeck.nl. Daar kun je allemaal handige informatie vinden over de mooie stedentrips, rondreizen en volledig verzorgde all inclusive vakanties!