B2C

Nuttige tips voor schoenen-issues onder een pak

U kent ze wel, de mannen in nette pakken. Ze zitten de hele dag op kantoor, krijgen dik betaald en juist zij maken de rijen bij de slager in de lunchpauzes lang. Zo ook aanbieders van vermogensbeheer. Vermogensbeheerders en andere zakenmannen- of vrouwen staan echter dagelijks voor een lastige keuze. Het juiste maatpak is gekozen, maar welke schoenen moeten hieronder nu gedragen worden?

Onder een pak horen uiteraard nette schoenen. Wat over het hoofd gezien wordt is de ontzettend ruime keuze uit nette schoenen. Moet er gelet worden op de kwaliteit (neem ik schoenen van de Scapino of niet?), de kleur of de vorm van de schoen? In dit artikel zullen een aantal tips betreft het dragen van de juiste schoen onder een pak aan bod komen. De oplossing is dus nabij!

Waar moet op gelet worden?

Hieronder vinden jullie een aantal tips en trucs over het dragen van schoenen onder een pak. Een aantal bekende aspecten komen eraan te pas, maar ook een aantal feitjes die u waarschijnlijk niet in gedachten had.

Tip 1: kijk allereerst naar de kleur van uw pak. Zwarte schoenen passen over het algemeen overal onder, bruine schoenen zijn vooral geschikt voor lichte kleuren en bepaalde blauwtinten.

Tip 2: mocht geld geen probleem zijn, kies dan bij voorkeur voor kwalitatieve schoenen. Een goede hak en het soort materiaal zal ervoor zorgen dat de schoen lang mee gaat.

Tip 3: koop bij voorkeur schoenen met een lederen zolen. Deze zien er over het algemeen wat eleganter uit dan plastieken zolen.

Tip 4: voor zeer formele gelegenheden zijn glanzende leren schoenen het meest gepast. Suède schoenen worden ook vaak gebruikt, maar hebben vaak een minder formeel karakter.

Tip 5: poets regelmatig, maar niet teveel. Door overmatig poetsen kan de schoen beschadigen, voornamelijk erg zonde als u gekozen hebt een wat duurdere schoen te kopen.