B2B

Snelste incasso van Nederland met incasso 2.0

SNELSTE INCASSO VAN NEDERLAND

Intercash int snel uw geld met ons eigen unieke incassosysteem. De meeste vorderingen worden vaak al binnen een week voldaan. Wij hebben een slagingspercentage van maar liefst 93%. Dit is het percentage van alle minnelijke incasso’s. Dit zijn de incasso’s die betaald worden voordat ze bij de rechtbank komen.

BINNEN EEN UUR ACTIE

Binnen een uur actie van een ervaren incassojurist! Wij versturen meteen een brief, mail, sms en Whatsapp naar uw debiteur met een betaalverzoek. Ons unieke eigen incassosysteem monitort continu of de debiteur online is. Indien deze online is krijgen wij een melding en nemen meteen contact op.

INCASSO BUREAU MET DE NIEUWSTE METHODEN

De meeste incassobureaus en deurwaarders sturen brieven en bellen naar de debiteuren. Omdat brieven vaak aan de kant worden gelegd en blijft liggen op de bekende stapel en debiteuren vaak de telefoon niet opnemen omdat ze een incassobureau verwachten, gaan de incassojuristen van Intercash een paar stappen verder! Wij benaderen uw debiteur via het door ons ontwikkelde nieuwste incassosysteem, waarbij wij slim gebruik maken van verschillende sociale media platformen, waaronder WhatsApp.

Ons nieuwste systeem monitort continu of uw debiteur online is en verstuurt dan een bericht en een veilig betaallink, zodat uw debiteur gemakkelijk en snel kan betalen om van onze drukmiddelen af te zijn. Op het moment dat uw debiteur ons bericht heeft gelezen krijgt onze incasso jurist daarvan een melding en wordt veelal de bijbehorende betaling door ons ontvangen.

Wilt u meer informatie en of juridisch advies? Bezoek dan onze webwite www.intercash.nl