B2C

Stoere beton ciré vloer

Een unieke beton ciré vloer is verkrijgbaar bij Zilva Vloeren. Zilva levert al meer dan 10 jaar vakwerk in kwaliteitsvloeren. De kernwaarde van Zilva is dat je de vloer krijgt die bij jou past. Daarom biedt Zilva, naast een uniek assortiment, je ook de mogelijkheid om je eigen beton ciré vloer samen te stellen.

Een beton ciré vloer is sterk en een product op basis van cement. Het heeft een industriële uitstraling. Een beton ciré vloer is slijtvast en waterbestendig. Dit komt dankzij de aangebrachte 2K PU-laklaag. Deze vloer kan daarom overal in huis gelegd worden. Dankzij de lage RC-waarde is een beton ciré vloer, net als elke gietvloer, uitermate geschikt voor vloerverwarming. Heb je behoefte aan vloerverwarming? Ook dat ligt Zilva graag voor je aan. Zo zit je er in de koude maanden warmpjes bij met jouw beton ciré vloer.

Een beton ciré vloer is niet geheel vlak. Door de manier van aanbrengen ontstaan er spaanslagen in de vloer. Juist dit geeft een schitterend en stoer karakter aan de vloer. Een beton ciré vloer is verkrijgbaar in meerdere kleuren van de RAL kleurenwaaier.

Ben je geïnteresseerd in een prachtige beton ciré vloer van Zilva Vloeren? Bezoek dan de showroom en bekijk de collectie van de beton ciré vloer. Heb je liever eerst een prijsindicatie? Vraag dan een offerte aan via de website van Zilva Vloeren.