B2C

Super zacht maar met de nodige stevigheid

Een mooie, huidvriendelijke, zachte stof die je toch de nodig warmte schenkt, dat is waaruit Falke Family kniekousen gemaakt zijn. De reden hiervoor is dat de kniekousen gemaakt zijn uit katoen van hoge kwaliteit en bovendien worden de meest belaste zones extra versterkt.

Falke Family kniekousen bieden je de mogelijkheid er zowel speels, charmant als lief uit te zien en zijn gemakkelijk te combineren met andere kledingstukken zoals een leuke rok of een mooi jurkje met een hoge hak. Natuurlijk staan de kniekousen ook erg goed met een simpele, lange broek.

Kleur bekennen

Als je, je nu afvraagt of je het perfecte paar Falke Family kniekousen zult vinden in de kleur die jij graag wilt, dan stel ik je het volgende voor. Neem een lijst met vijftig (of zelfs honderd) verschillende kleuren, sluit je ogen en plaats je vinger lukraak op de lijst. Het maakt niet uit welke kleur je gekozen hebt want sowieso bestaat er namelijk al een paar Falke Family kniekousen in deze kleur.

De kous valt niet ver van de boom

Falke Family kniekousen zijn, zoals de naam al doet vermoeden, beschikbaar voor de hele familie, o.a. bij webwinkels zoals Hemdvoorhem.nl. Zowel oma, mama en dochter kunnen dus dezelfde sokken dragen, maar natuurlijk in een verschillende maat. Het ideale geschenk voor onder de kerstboom!