B2C

Tandenbleekstrips

Hoe behandel je gele tanden?

Bleachen is een veelgebruikte methode om tanden te bleken. Er zijn verschillende bleeksystemen en die van de tandarts behoren tot de duurdere manieren om tanden te bleken. Een veel kosteneffectievere manier om je tanden te bleken is door zelf een populair en veilig systeem aan te schaffen. Er zijn verschillende bleekproducten die je kan kiezen op basis van jouw persoonlijke behoeften en verwachtingen.

Wanneer je een product kiest om uw tanden te bleken, is het belangrijk dat je er een kiest dat geen peroxide bevat, maar wel PAP. Peroxide ken je van bij het bekende merk ‘Crest’, maar is verboden in Europe. PAP daarentegen is een veilig alternatief met vrijwel dezelfde resultaten!

Resultaten van het bleken

Wanneer je het correct toepast, levert zelf je tanden bleken uitstekende resultaten op. Met de Gleamwhite whitestrips verbetert de kleur van de tanden aanzienlijk, namelijk tot wel 3-5 tinten. Het bleken van de tanden is niet blijvend en na verloop van tijd is het bleekmiddel uitgewerkt en moet het opnieuw worden aangebracht. Roken en het drinken van veel koffie of thee versnellen dit proces.