Webwinkels

Trek de aandacht met opvallende sale stickers!

Trek de aandacht van voorbijgangers met opvallende sale stickers. Ideaal om artikelen mee in de opruiming te doen. Klanten richten sneller hun aandacht op producten met een sale sticker. Hoe meer aandacht je trekt van winkelbezoekers, hoe meer je uiteindelijk gaat verkopen!

Sale stickers voor de detailhandel

Bestel sale stickers in de kleuren rood, geel, oranje of zwart. Plak de sticker bijvoorbeeld op je schoenendoos of promotie artikelen. Als detailhandel winkelier is het altijd belangrijk dat je de aandacht trekt van potentiële klanten.

Afneembare of permanente stickers

Wij verkopen sale stickers met een afneembare of permanente lijmlaag. Zijn je artikelen gevoelig voor schade? Of wil je de stickers aanbrengen op textiel zoals t-shirts, truien en broeken? Dan raden wij aan om voor afneembare stickers te gaan. Zoek je sale stickers die niet eenvoudig te verwijderen zijn? Kies dan voor stickers met een permanente lijmlaag.

Bestel eenvoudig online

Onze sale stickers zijn eenvoudig online te bestellen! Je hoeft alleen maar je gewenste kleur, lijmlaag en aantal te kiezen. Voor elke toepassing bieden wij een passende oplossing. Binnen enkele klikken heb je al een bestelling geplaatst.

Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs

Door onze unieke productiemogelijkheden kunnen wij sale stickers van een hoge kwaliteit tegen een scherpe prijs aanbieden!