B2C

Vakantiehuis Ameland

Vakantiehuis Ameland

Een vakantie naar Ameland is altijd een goed idee. Ameland verkoopt zichzelf! Met prachtige zandduinen, strand en heel veel natuur komt u op dit Waddeneiland helemaal tot rust. Voor jong en oud is er genoeg te doen op Ameland. Kies vanaf uw vakantiehuis in Ameland één van de prachtige fietsroutes. Het eiland heeft wel 90 kilometer aan fietspaden.

Waarom een vakantiehuis huren op Ameland een goed idee is

Op Ameland is zoveel te beleven dat u bijna moet kiezen wat u allemaal gaat doen. Gaat u wandelen, fietsen of toch een watersport beoefenen? Naast de 90 kilometer aan fietspaden kunt u ook prachtig wandelen over het 27 kilometer lange strand. Bezoek de schattige dorpjes op het eiland, zoals Nes. Dit is het grootste dorp van Ameland en de plek waar de boot aankomt. In Nes vindt u veel gezellige cafés, restaurants en winkels. Als u van cultuur houdt is een bezoek aan Hollum de moeite waard. Hollum staat bekend om haar vele monumentale huizen en u krijgt er een goede indruk hoe Ameland er een paar honderd jaar geleden uitzag. Vergeet in Hollum ook niet langs de Vuurtoren van Ameland te gaan. Vanaf uw vakantiehuis in Ameland bent u voor u het weet op uw favoriete locatie.

Huur een vakantiehuis bij Metz Verhuur & Beheer

Met ruim 50 luxe vakantiewoningen heeft Metz Verhuur & Beheer gegarandeerd uw favoriete vakantiehuis op Ameland. Of u nu met 2 of met 18 personen komt, alles is mogelijk. De luxe vakantiewoningen zijn van alle gemakken en comfort voorzien. Het enige wat u door moet geven zijn uw wensen. Wit u bijvoorbeeld kunnen beschikken over een zwembad, of wilt u dichtbij het strand verblijven? Of wilt u het allebei? Uiteraard zijn er ook rolstoelvriendelijke vakantiehuizen beschikbaar. Daarnaast hoeft u zich geen zorgen te maken over uw hond, want die mag namelijk gewoon mee naar uw vakantiehuis op Ameland. Wat zal uw hond genieten van het prachtige strand van Ameland!

Wanneer gaat u op vakantie naar Ameland?