B2C

Vakantiehuis in Drenthe

Vakantiehuis Drenthe

Een luxe vakantiehuis vind je op Landgoed ’t Wildryck midden in de prachtige natuur in Drenthe. Op ons vakantiepark vind je verschillende vakantiehuizen voor 2, 4, of 6 personen. Ons park ligt direct naast het Drents- Friese Wold, waar je helemaal tot rust kan komen in de natuur.

Luxe vakantiehuis in Drenthe

Onze vakantiehuizen in Drenthe zijn voorzien van alle comfort. De vakantiehuizen zijn ruim ingedeeld en hebben een mooie tuin met veel privacy. Of je nu op zoek bent naar een vakantiehuis voor een gezin met kinderen of voor iemand die slecht ter been is, voor iedereen is er een geschikt vakantiehuis op Langoed ’t Wildryck te vinden. Zo zijn er verschillende vakantiehuizen met de badkamer op de begane grond of met een unieke bedstee!

Naast onze mooie vakantiehuizen is het ook mogelijk om een chalet te huren bij ons in Drenthe. Deze mooie stacaravans liggen aan de bosrand of zijn centraal gelegen op het park. Dus boekt u liever een chalet? Dan kunt ook u een leuke vakantie beleven op Landgoed ’t Wildryck in Drenthe.

Vakantiehuis in de natuur

Om de hoek van ons vakantiepark ligt een van de grootste bossen van Nederland: het Drents-Friese Wold. Kleiner dan de Veluwe, maar net zo mooi! Hier kun je fietsen of wandelen door bossen, over zandverstuivingen en heidevelden of juist langs kabbelende beekjes. Dit grote natuurgebied is het ideale uitstapje vanuit jouw natuurhuisje Drenthe.

Fantastische faciliteiten op Landgoed ’t Wildryck

Bij je ruime, gezellige natuurhuisje Drenthe vind je de natuur gelijk om de hoek. Toch is er behalve een uitstekend vakantiehuis en een rustgevende natuur nog één ding belangrijk tijdens jouw vakantie: de faciliteiten op het vakantiepark! Gelukkig heeft Landgoed ´t Wildryck fantastische faciliteiten. Je kunt bij ons altijd gebruik maken van de receptie waar we graag al je vragen beantwoorden, gratis wifi zodat je je vakantiefoto’s kunt doorsturen en de fietsverhuur om een prachtige fietstocht door de omgeving te maken. In de schoolvakanties is er zelfs een animatieteam aanwezig. Zij organiseren voor kinderen tot 8 jaar elke ochtend leuke activiteiten zoals knutselen, spelletjes doen of sporten.

Kamperen in Drenthe

Wil je toch gewoon graag kamperen? Ook dat kan op Landgoed ´t Wildryck. Bij ons vind je niet alleen luxe bungalows, maar kunt bij ons ook heerlijk kamperen. Al onze kampeerplaatsen beschikken over privé sanitair. Op onze luxe kampeerplaatsen heeft het privé sanitair zelfs vloerverwarming. Heerlijk toch, ´s ochtends vanuit je tentje of caravan op een warme vloer van de douchecabine stappen.