B2B

Wat is de Affiliate Marketing Revolutie

De Affiliate marketing revolutie is een cursus die is gemaakt door Jacko Meijaard. Het belooft je alles te leren wat je moet weten over Affiliate marketing, en dat is al door meer dan 10.000 mensen gedaan.

Ik besloot om de sprong te wagen en te zien waar deze cursus over ging. Ik moet zeggen ik was aangenaam verrast. De cursus is zeer uitgebreid en Affiliate marketing wordt op een zeer duidelijke manier uitgelegd.

Ik zou deze cursus zeker aanraden aan iedereen die aan de slag wil met Affiliate marketing. Het is een goede introductie in de wereld van Affiliate marketing en het geeft je alle tools die je nodig hebt om aan de slag te gaan.

De Affiliate marketing revolutie cursus wordt gegeven door Jacko Meijaard, die een Affiliate marketing expert is. De cursus is verdeeld in vier delen:

– Inleiding tot Affiliate marketing

– Affiliate marketing strategieën

– Affiliate marketing tactieken

– Affiliate marketing praktijkvoorbeelden

Elk onderdeel van de cursus is zeer uitgebreid en Meijaard legt alles zeer goed uit op een manier die makkelijk te begrijpen is. Ik vond vooral de Affiliate marketing strategieën en tactieken erg goed, omdat ze me veel nuttige informatie gaven die ik kan gebruiken bij het opstarten van mijn eigen Affiliate marketing bedrijf.

Een ding dat ik niet leuk vond aan de cursus was het gebrek aan interactie met andere studenten. Er is een forum waar je kunt vragen stellen en communiceren met andere studenten, maar ik had graag meer interactie gezien in de vorm van een live chat of iets dergelijks.

Over het algemeen zou ik deze cursus zeker aanraden aan iedereen die met Affiliate marketing aan de slag wil. Het is een goede introductie in de wereld van Affiliate marketing en het geeft je alle tools die je nodig hebt om aan de slag te gaan.