Webwinkels

Zomerse dagen op komst!☀

Zomerse dagen op komst!☀

Heerlijk die zomerse dagen op komst! Wordt je woning of werkruimte dan te warm? Geen probleem met onze Hyundai mobiele airco’s

Klimaatbeheersing

Verkoeling kan je in de zomer op verschillende manieren vinden. Met een ventilator, die de lucht verplaatst voor een heerlijk briesje; door middel van een luchtkoeler, die koud water verdampt en zo koele lucht de ruimte in blaast; of ga je toch voor een airconditioner, de effectiefste manier om de warmte te verslaan? Voor elk van deze opties hebben we een uitgebreid aanbod, dus bekijk ze snel om erachter te komen welke het beste bij jou past!

Mobiele airconditioners

Een mobiele airconditioner is het ideale apparaat wanneer je graag meer verkoeling in huis wilt, maar geen vaste airco op wilt of kunt hangen. Bij een huurhuis mag je bijvoorbeeld vaak geen gat door de muur boren om de split-unit airco op te hangen. Ook wanneer je de airco afwisselend in meerdere ruimtes wilt gebruiken is een mobiele variant een goede keuze. Het enige wat je hoeft te doen is de slang van de airco naar buiten leiden, zodat de warme lucht meteen afgevoerd wordt, en het koelen kan al beginnen!